Hee, leuk dat je me hier bezoekt. 

Ik ben vroeger wiskundeleraar geweest. Eigenlijk heb ik dat als een zijstapje gedaan, gewoon omdat het me leuk leek. Ik ben toen 3 jaar lang gestopt met mijn "normale" werkzaamheden. Dat is van 2015 tm 2018 geweest. Ik heb toen vooral in Havo en VMBO klassen wiskunde en rekenen verzorgd. En ook enkele VWO klassen tm VWO 6 WA heb ik les mogen geven.

Op het Montessori College in Arnhem heb ik van klas 1 VMBO tot en met Havo 5 wiskunde en reken lessen verzorgd. Dus van helemaal het begin tot en met Havo 5 Wiskunde B. Ook aan VWO 3 en 4 klassen heb ik wiskunde A en B gegeven omdat ze daar toen bezig waren met het opzetten van een VWO stroming.

Ook op het Luzac College in Arnhem heb ik wiskunde lessen verzorgd. Daar heb ik vooral Havo 4 en Havo5 leerlingen begeleid die de laatste 2 jaren in 1 jaar deden. Dus de focus op het halen van het examen.

Wat ik vooral leuk vind aan bijlessen is dat de mensen die bij mij komen meestal niet zo goed zijn in rekenen en/of wiskunde. En vaak vinden ze het dan ook niet leuk. En als na afloop van de bijles mensen weggaan en zeggen "nu snap ik het", dan ben ik blij. En als ik dan ge-appt wordt ik heb mijn eerste voldoende voor wiskunde gehaald dit jaar, dan 😁

Ik hoor vaak: "als ik het snap, vind ik wiskunde best wel leuk"

Ik ga jou helpen om het echt te snappen

Naast de bijlessen geef ik ook trainingen aan bedrijven in Lean en Six Sigma, statistiek en Agile Projectmanagement. Ook help ik organisaties met het implementeren en eenvoudiger maken van processen en processen digitaliseren via de website van dev.nl kun je ook lezen over data gedreven werken. Ook help ik de zorg met bijvoorbeeld het implementeren van KIK-V.  

Misschien ga je wiskunde wel zo leuk vinden dat je er later in je werk wat mee wil gaan doen 😁😁